browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Siem overall winnaar Gauchoux Open

Posted by on 31 augustus 2020

Gauchoux Open 2020, Frankrijk

Afgelopen weekend werd Siem Budding de overall winnaar van de Gauchoux Open 2020 in Frankrijk. Dit is een van de grootste wedstrijden in horseback archery ter wereld waar de bekende boogschutters te paard tezamen komen. Samen met het Franse paard Sunny werd hij eerste op de Raid en Hunt track, tweede op de Tower track en vierde op de Skirmisch track. In totaal miste hij drie keer een doel in de drie dagen die de wedstrijd duurde.

Een mooie verdienste in een jaar waarin het moeilijk was de motivatie als topsporter vast te houden om steeds weer te blijven trainen. En het vele paardrijden bij Jannet van Wijk en de laatste maand ook bij Ed Gosen hebben zo zijn vruchten afgeworpen. Voorafgaand aan de wedstrijd trainde Siem vier dagen in Gauchoux met bekende trainers, Mihai Cozmei, Wojtek Osiecki en Christoph Némethy. Zo was hij goed voorbereid op deze wedstrijd, samen met Sunny. Bij de prijsuitreiking werd hij omschreven als een zeer veelbelovend talent uit Nederland!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen