browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nog enkele Boogschietinstructeurs gezocht Camping L’Eau Rouge

Posted by on 6 februari 2020

Camping L’eau Rouge heeft voor de zomer nog enkele Boogschietinstructeus nodig. Wie lijkt dat wat? Neem dan snel contact op met Danny en Thomas. info@eaurouge.nl

Voor de periode  13/07/2020 – 19/07/2020   en  10/08/2020 – 23/08/2020 zoekt Camping de l’ Eau Rouge nog gedreven boogschietinstructeurs.

Al jaren staat de camping onder andere bekend om de fijne boogschietlessen welke steevast gegeven worden door enthousiaste instructeurs, ook welbekend in de boogwereld. Ze worden geroemd om hun inzet en plezier, door de camping maar zeker ook door de gasten.

De camping beschikt over een mooie baan (20-25 meter) welke in de ochtend (voor de kids) en de avond (voor de volwassenen) gebruikt wordt voor instructie-lessen. Hiervoor vragen we aan de deelnemers een kleine vergoeding, welke we dan weer investeren in klein materiaal zoals ballonnen en Marsen maar ook aan groot materiaal zoals bogen voor de lessen.

De instructeurs onderling verdelen de lessen onder de instructeurs, zodat het ook mogelijk is dat je soms een dag helemaal geen instructie hoeft te geven en je kan genieten van je vakantie.

Wij bieden de instructeurs en thuiswonende gezinsleden kosteloos een kampeerplaats aan op de camping als kleine compensatie voor de genomen moeite. Je moet wel zelf voor een caravan, camper of tent zorgen natuurlijk.

Lijkt het jou leuk om deze zomer nog meer mensen enthousiast te maken voor deze mooie sport? Neem dan gerust contact met ons op via info@eaurouge.nl

Logo Eau Rouge

https://www.eaurouge.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen