browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vooraankondiging Extreem Ronde Broederschap van de Boog 2022

Posted by on 22 maart 2022

Ingezonden bericht:

Beste schutters,

Aangezien het terrein van Natuur Camping de Hoogte op 1 oktober dicht gaat zouden we onze 3D dit jaar een weekend later moeten organiseren. Dat zou betekenen dat onze ronde in hetzelfde weekend als Doorwerth zou komen te vallen. Hier hadden wij geen goed gevoel bij. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren talloze verzoeken gekregen of we nog een keer een extreme zouden willen organiseren. Daarom hebben wij besloten om onze normale 2 daagse 3D dit jaar, eenmalig,  niet door te laten gaan.  Volgend jaar organiseren we weer de onze ronde op 7 & 8 oktober 2023.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Dit jaar organiseren wij een Extreme 3D op 26 november. We hanteren dezelfde opzet als de vorige keer. Dat betekent dat we 12:30 gaan starten om bij licht 2 lussen te schieten, waarna we met zijn allen een stamppotten buffet gaan nuttigen. Aansluitend schieten we nog een lus in het donker, dus zoek de nock lichtjes maar weer op! Het toernooi is weer all-inclusive (met uitzondering van lunch), tot een uur na de prijsuitreiking.

Let op. Deze extreme is minder geschikt voor startende schutters. Meer afstand, lastige vensters en in het donker schieten is helemaal een uitdaging. Maar des te lastiger het schot des te groter voldoening om dat kenmerkende geluid van een treffer te horen.

Wij kijken ernaar uit om jullie weer te mogen begroeten tijdens de Extreme op 26 november!

DE definitieve inschrijving gaat op 1 september open.

Broederschap van de Boog

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen