browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uitslag en reportage 15de Bisteronde 2023

Posted by on 6 maart 2023

Gisteren 5 maart werd de jaarlijks terugkomende Bisteronde gehouden en ditmaal op een andere locatie namelijk een gebied achter het vakantiepark Eigen Wijze te Bant. Dit jaar voor de 15de keer. Een prachtig mooi natuurgebied bestaande uit bossen en natuurvelden. Een nieuwe locatie is sowieso een fijne afwisseling.
De 3D bestond uit 2 lussen en ja een lus bossen en een lus natuurvelden. Persoonlijk had ik liever 3 lussen. De eerste lus door de bossen duurde best lang en dat was voor mij best vermoeiend. Moet ik denk ik mee leren omgaan 🙂
Het neemt niet weg dat de organisatie uit Lemmer de doelen erg fraai had weggezet. Soms makkelijk, maar ook wel die tricky waren. Voor ieder wat wils! Ook de catering was zeer goed verzorgd. Niks over te klagen. De broodjes en koffie gingen er goed in!
Het groepje met wie ik schoot was super gezellig, maar ook serieus met schieten. Een prima combinatie. Ik heb in ieder geval heel erg genoten en voor mijn doen was mijn score ook niet onaardig. Ging best lekker op die paar na ha ha. Zeer tevreden hierover 🙂

Volgend jaar ben ik zeker weer bij!

Jan Wout

Uitslag Bisteronde 6 maart 2023 (PDF)

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen