browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Terugblik en foto’s 3D Avalonsports 2016

Posted by on 29 augustus 2016

Vorig jaar werd deze 3D helaas niet gehouden. Nu gelukkig weer wel en de opkomst was dan ook groot. De sfeer zat er ook meteen goed in! Altijd leuk om weer bekenden te zien, maar ook om nieuwe schutters te ontmoeten.

De locatie Natuurcamping “De Harskamperdennen” is gewoonweg schitterend met zijn vele dalen en heuvels. Eens wat anders dan de vele loofbossen. Ook mijn bergschoenen bleven dit keer mooi schoon :). Veel loopwerk, maar dit keer met 3 lussen. De goed verzorgde catering had dan ook veel te doen. Opmerkelijk vond ik dat ze op elke lus een plek hadden met “gratis” flessen water. Dat was dan ook wel belangrijk met het hete weer afgelopen weekend. Hier was goed over nagedacht. Ook kreeg iedereen voor de 3D een mail met de laatste info en baanindelingen. TOP!
Het parcours was goed opgezet (voor iedereen goed te doen!) inclusief een durfdoel. Een ijzeren beer met een ronde opening. Als je dit doel goed geschoten had, dan leverde je dat 40 punten op! De organisatie heeft het super gedaan! Volgend jaar wil ik er dan ook zeker weer bij zijn!

Op de uitslagen is het nog even wachten. Even geduld dus.
Wel zijn er veel foto’s te bekijken op pixelsfirst.nl. Mas Peters, Jorim Koch, Fokke Nicolai (Avalon Sports) en ik hebben foto’s gemaakt.

Link Jan Wout: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-avalonsports-1/

Link Mas: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-avalonsports-2/

Link Jorim: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-avalonsports-3/

Link Fokke: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-avalonsports-4/

Veel plezier met de foto’s!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen