browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Verslag en foto’s 3D Drunen Double Hunter 2019

Posted by on 20 mei 2019

Op 18 en 19 mei werd de 3D Drunen Double Hunter gehouden. De locatie: Rondom de Roeivijver te Drunen. Team Warthog heeft ervoor gekozen dat schutters zich niet voor het hele weekend, maar voor 1 dag konden inschrijven. Zo hadden veel meer schutters een kans zich voor dit mooie en populaire toernooi in te schrijven. Ik was er zelf op zaterdag. Prachtig weer ondanks de eerder mindere voorspellingen. Gelukkig maar. Het was heerlijk weer. Niet alleen voor de organisatie, maar natuurlijk ook voor de schutters! Team Warthog heeft een schitterende 3D opgezet die zeker uitdagend en goed doordacht was. Een serieuze 3D met IFAA regels. Het parcours was dan ook onder de topschutters uitdagend te noemen. Veel grote afstanden waaronder een aantal zo misleidend :) Voor beginnende schutters misschien minder geschikt… maar voor de zeer goede schutters een echte wedstrijd. Ze konden zich goed aan elkaar meten.
Deze 3D, een Double Hunter week dan ook af van de vele andere 3D’s in ons land. 28 “spots” (laat ik het zo maar noemen) waarbij elke spot 1 of 2 3d dieren had en 2 plokken waar vandaan geschoten moest worden. En per dier 1 pijl dus geen tweede of derde kans. Het moest in één keer goed gaan. Opperste concentratie en focus dus.
De scores: De kleine kill 10, de normale kill 8 en de rest 5 punten behalve de geweien, hoorns en de base. Hoe dan ook, het IFAA Rulebook is altijd leidend.
Ik heb niet zo best geschoten, maar heb het enorm naar mijn zin gehad. De organisatie en ook de catering hebben het zeer goed gedaan. Bedankt en volgend jaar graag weer!

Eveline Keijsers heeft van de zondag een hele mooie serie foto’s gemaakt. Je kan ze bekijken op www.pixelsfirst.nl. Link: http://www.pixelsfirst.nl/pixelsfirst/3d-drunen-double-hunter-2/

Bedankt Eveline!

Jan Wout

DSC08250

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen