browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Vast 3d parcours bij Arnhem

Posted by on 27 januari 2013

Aan de noordkant van Arnhem, vlakbij de A12 ligt een mooi stuk bos dat vanaf heden door iedereen gebruikt kan worden om eens lekker een dagje te gaan trainen, of gewoon als dagje uit met je boogschiet vrienden.
Het initiatief gaat uit van de eigenaar van dit bos perceel. In 2011 is hij benaderd door een 3D club, the Dutchbowhunting Clan met de vraag of zij op zaterdag in de middag gebruik konden maken van het bos om hun sport te beoefenen. Zo is het idee ontstaan om er een vast 3d parcours van te maken.
Het 3d parcours is opgedeeld in 2 ruime lussen. In totaal staan er in het bos 25 doelen. Er zijn 3d dieren van klein tot mans-hoogte. Het terrein zelf is voor Nederlandse begrippen zeer glooiend, wat juist voor de 3D schutters een extra dimensie geeft!
Voor beginnende schutters is er begeleiding mogelijk. Ervaren schutters kunnen zelf het parcours aflopen. Er is een bouwkeet met koelkast,  vaste vuurplaats met rondzit en zelfs voor de wintermaanden een verlichte buitenschietbaan. Afhankelijk van de grootte van de groep is er catering van eenvoudig tot uitgebreid. Ontvangst met koffie, tussendoor drinken en lunch. Op afspraak kan er ook een BBQ verzorgd worden.

Heb je interesse en wil je een afspraak maken, neem dan contact op met Steven. sfarber7@gmail.com of bel 0653-887368
Je kunt natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie.

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen