browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Update 12 april NK-3D 2018

Posted by on 12 april 2018

Bron: Facebook NK3D aan Nederlands 3D Kampioenschap 2018

Zoals verwacht vinden niet alle BHR dames het leuk om op het technisch parcours te schieten i.v.m. de te verwachte wachttijden.

We kregen vanmorgen dan ook het verzoek of dit niet op een andere manier kon worden opgelost, bv extra wachtdoelen op het traditionele parcours. We hebben allereerst contact opgenomen met de organisator en hij vond het prima.
Binnen de 3d commissie overlegd en besloten om dit idee tijdens het komende NK3D te testen.

Alle BHR dames verhuizen dus naar het traditionele parcours, waardoor daar 3 wachtbanen bij komen. De organisator zal de plekken van deze wachtbanen aankleden, zodat de deelnemers niet doelloos in het bos moeten gaan staan wachten.

De ronde zal dus iets langer gaan duren, maar het voordeel is dat de traditionele schutters op zondag niet meer zo lang hoeven wachten voor de prijsuitreiking
Ook kunnen we weer een flink aantal mensen op de wachtlijst verblijden met een deelnameplaats op het technisch parcours.

Deze mensen worden persoonlijk door ons benaderd !!!

NK3D 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen