browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uitslagen Bisteronde 2019

Posted by on 11 maart 2019

Alweer een dag voorbij. De tijd lijkt snel te gaan vooral na zo’n natte en koude, maar mooie en leuke 3D in het Kuinderbos te Bant! Het regende ‘s ochtends al en het hield ook niet meer op met regenen. Geen harde regen, maar genoeg om kletsnat te worden. Wel was het gelukkig windstil. Pas aan het einde van de dag begon het een beetje te waaien. Even anders dan in Mierlo en bij Fort Rammekens hoek in Zeeland. Daar moesten ze helaas hun 3D staken, omdat het te gevaarlijk werd met vallende takken door de zeer harde wind. Echt jammer voor de deelnemers en zeker ook voor de organisaties, die er zoveel tijd en moeite ingestoken hebben!
De regen mocht de pret bij ons niet drukken. De organisatie had zoals gewoonlijk weer een fantastisch parcours neergezet. Van alles wat en zo min mogelijk over de paden. Ook de catering was weer erg goed bezig. De “Bisteronde” is gewoon een erg leuk en gezellig toernooi :) Bedankt!

De uitslagen van de 13de Bisteronde. (PDF)

Dolf Schinkel krijgt zijn eerste prijs.

Dolf Schinkel krijgt zijn eerste prijs.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen