browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uitslagen 3D Doorwerth 2018

Posted by on 14 oktober 2018

Elke 3D heeft zo zijn charmes. Mooie afwisselende landschappen en bij vele 3D’s geroutineerde organisaties die hun 3D’s mooi en uitdagend wegzetten. Zo ook bij de 3D Kasteel Doorwerth! Niet voor niets is 3D schieten zeer populair geworden!
Gisteren 13 oktober en vandaag 14 oktober werd de zeer populaire 3D Doorwerth, georganiseerd door de Dutch Bowhuntingclan, gehouden. Ook deze 3D een must voor vele schutters! Niet alleen het weer was schitterend, maar zo ook de omgeving rondom het kasteel Doorwerth. De bossen zeker nu zo mooi, het klimwerk :), de zo verschrikkelijk goed weggezette doelen in de heuvels en dalen, vaak zeer uitdagend, maar ook niet te vergeten het fraaie kasteel Doorwerth. Het schieten bij de slotgracht en natuurlijk leuk dat veel wandelaars zo enthousiast reageerden! Al die ingrediënten zorgen elk jaar weer voor een succesvolle 3D! Dat de Dutch Bowhuntingclan zo goed kan organiseren is bij iedereen wel bekend. De catering? Zoals gewoonlijk top! Bedankt Clan!

De uitslagen werden al naar de deelnemers gemaild, maar bij deze ook hieronder te bekijken:

Einduitslagen 3D Doorwerth 2018 (PDF)

DSC_0036

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen