browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uitslag Extreme 3D Broederschap van de Boog 2019

Posted by on 28 januari 2019

Ingezonden bericht:

Afgelopen zaterdag 26 januari was het zover. De Extreme 3D van Broederschap van de Boog. Overdag 19 uitdagende doelen bij licht, op net even een “paar” meter extra afstand, of door smalle vensters. En liefst een beetje van beide. Vervolgens met zijn allen aan de stamppot, en ter afsluiting nog eens 11 doelen in het donker. Iets dichterbij gezet, maar waarbij het lastig is om te corrigeren als je de pijl niet of nauwelijks kan volgen. Wij hopen dat iedereen zich vermaakt heeft, en een mooie ervaring rijker is. Het applaus bij de prijsuitreiking heeft dat antwoord waarschijnlijk wel gegeven. Hartelijk bedankt daarvoor, daar doen we het voor.

Bij elk toernooi hoort ook een uitslag. Dus bij deze. Misschien zijn de scores even wat wennen, maar het was niet voor niets een Extreme 3D. (Klik hier voor de uitslagen in PDF)

Als laatste willen wij laten weten dat ons volgende toernooi gehouden zal worden op 5 en 6 oktober 2019. Zoals altijd op Natuurcamping De Hoogte te Eesveen. Verdere details zullen volgen als de inschrijving open gaat. Uiteraard zal dit hier op boogwereld bekend worden gemaakt.

Broederschap van de Boog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen