browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nieuwe situatie 3D wedstrijden Appeltoernooi 2022

Posted by on 22 december 2021

Ingezonden bericht:

Beste  schutters

We weten maar al te goed dat jullie graag naar buiten willen en dat jullie wachten op nieuws over onze 3D activiteiten. We lopen tegen problemen aan maar er gloort een klein beetje licht aan de horizon:

  1. Het ziet er naar uit dat we van gemeente Nuenen geen groen licht krijgen voor de wedstrijd op 19 en 20 februari a.s. Vooruitlopend daarop hebben we gemeld dat we in februari in Nuenen geen wedstrijd uitzetten.
  2. Vervolgens hebben we contact gezocht met de mensen van het Bospark in Bakel, met hen hebben we afgesproken dat we de PERSCONFERENTIE VAN 14 JANUARI a.s. AFWACHTEN.
  3. Als blijkt dat de corona regels versoepeld worden ZIJN WE OP 19 EN 20 FEBRUARI IN BAKEL WELKOM en kunnen we daar de 2 pijlen 3D laten doorgaan.
  4. We vragen jullie daarom om met ons te wachten tot 14 januari. Als dan duidelijk is wat de mogelijkheden zijn kun je melden of je mee wilt schieten of DAT JE HET INSCHRIJFGELD DAT JE AL BETAALD HEBT RETOUR WILT.
  5. Ondertussen gaan we in gesprek met gemeente Nuenen om te kijken of we in het derde weekend van november 2022 alsnog een 2 pijlen 3D op het strandbad kunnen organiseren.
  6. Het negentiende appeltoernooi staat al vast op de laatste zondag van oktober.

Zijn er nog onduidelijkheden stuur een mailtje, in alle andere gevallen graag even wachten tot we bericht hebben gestuurd na 14 januari.

Ondanks alles een heel goed en succesvol 2022

Harry

Comments are closed.

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen