browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Laatste nieuws van het Appeltoernooi

Posted by on 11 september 2020

Ingezonden bericht:

Beste schutters,

Hieronder vinden jullie het laatste (goede en slechte) nieuws over onze wedstrijden.

Als het nodig is om te reageren doe dit dan zo snel mogelijk, ik denk dat we wel wat tijd nodig hebben om de reacties te verwerken.

——————————————————————————————————————

Met betrekking tot het appeltoernooi op 25 oktober kunnen we jullie met heel veel genoegen mededelen dat deze wedstrijd GEWOON DOORGAAT!

We hebben voldoende ruimte om aan de corona eisen te kunnen voldoen en we proberen voor nog meer veiligheid te zorgen door onderstaande maatregelen te treffen:

 1. We vragen jullie om niet veel te vroeg te komen daarmee voorkomen we een grote groep wachtenden
 2. Laat een schutter van een groep de baan kiezen en de schietbriefjes ophalen, wacht daarna buiten, er zijn 3 open schuren beschikbaar waar je bij regen droog kunt staan.
 3. Regel in je groepje wie de pijlen trekt, laat dat bij voorkeur door steeds dezelfde schutter doen.
 4. Ga tijdens de wedstrijd zeker niet inhalen
 5. Op dit moment zitten we vol, mocht je alsnog willen afmelden dan hebben we daar alle begrip voor. Doe dit dan voor 1 oktober v.m. onze planning van o.a. de catering. Na 1 oktober storten we geen inschrijfgeld meer terug.
 6. Als er veel afmeldingen komen zetten we minder doelen zodat de ruimte tussen de doelen groter en dus veiliger kan worden. Er komen nooit minder dan 30 doelen.
 7. We beperken de catering waardoor we voorkomen dat er lang gewacht moet worden op een bestelling die klaar gemaakt wordt. Ons assortiment bestaat dit jaar uit: Soep, broodje ham/kaas, broodje hamburger, broodje braadworst, koffie thee fris en voor na de wedstrijd een pilsje of Croy bier om mee te nemen.
 8. Het zou kunnen zijn dat we er voor kiezen om de prijsuitreiking te laten vervallen, de uitslag komt in dat geval op boogwereld en de prijzen sturen we per post naar de winnaars. We hebben hierin nog geen definitieve beslissing genomen.
 9. IEDEREEN die meedoet levert zijn/haar schietbriefje in. Zet op de achterkant van je briefje je telefoonnummer en/of je e-mail adres voor eventueel contact onderzoek. We bewaren de briefjes 3 weken daarna worden ze gebruikt om bij de familie Moors de houtkachel aan te steken. We bewaren dus geen digitale gegevens!
 10. Tot slot: Deelname is zeker in deze tijd altijd op eigen risico, we accepteren geen enkele verantwoordelijkheid. We handhaven zelf en we sturen deelnemers die zich niet aan de regels houden tijdens de wedstrijd naar huis.

Dan is er ook nog slecht nieuws:

De omstandigheden in het prehistorisch dorp in Eindhoven zijn dusdanig dat een corona veilige wedstrijd daar niet uitgezet kan worden. We lopen daarnaast ook nog tegen een wisseling van directie aan, waardoor eerder gemaakte afspraken plotseling eenzijdig veranderd worden. We hebben daarom besloten de wedstrijd van november niet door te laten gaan. We retourneren het inschrijfgeld dat jullie al betaald hebben en we gaan driftig op zoek naar een nieuwe locatie.

Vriendelijke groet

Appelteam

One Response to Laatste nieuws van het Appeltoernooi

 1. Willem Den Braveri

  beste Harry
  heel vervelend dat de 3D in november niet door kan gaan, maar terecht ivm de covid 19 hopen dat we elkaar in het nieuwe jaar weer zien en succes met het zoeken naar een nieuwe locatie.

  groet

  Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen