browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hongaarse trainer boogschieten te paard naar Nederland

Posted by on 7 augustus 2018
When:
29 september 2018 – 30 september 2018 all-day
2018-09-29T00:00:00+02:00
2018-10-01T00:00:00+02:00
Where:
Terrein van Paard en Boog
Kaatsheuvel
Nederland

Ingezonden persbericht:

Christoph-NémethyDe Hongaarse trainer Christoph Némethy komt naar Nederland om enthousiastelingen in deze sport naar een hoger niveau te trainen. Némethy verzorgt tijdens een trainingsweekend op 29 en 30 september diverse trainingen te voet en te paard op het terrein van Paard en Boog in Kaatsheuvel. Deelnemers van alle niveaus zijn welkom.

Némethy timmert flink aan de weg als het gaat om het groter maken van de sport. In juli organiseerde hij het eerste WK van de International Horseback Archery Alliance en dit was een groot succes.

Hoewel hij het tijdens het WK erg druk had met de organisatie, wist hij toch nog tweede te worden. Zijn leerlingen Levi Maucha en Agy Maucha (broer en zus) werden eerste bij respectievelijk de volwassenen en de junioren. Ook op wedstrijden in andere landen belanden Némethy en zijn leerlingen vrijwel altijd in de top 3.

Nederland telt drie organisaties die trainingen geven in boogschieten te paard. Alle drie gebruiken ze in grote lijnen de techniek die ze bij Némethy hebben aangeleerd. De Horsebackarchers of Holland hebben Christoph Némethy in het verleden al meerdere keren naar Nederland gehaald voor een trainingskamp. Deze keer is de eer aan Paard en Boog.

Geïnteresseerden kunnen meer te weten komen en zich aanmelden via http://www.paardenboog.nl/nieuws/2018/7/27/trainingsweekend-van-christoph-nmethy-in-nederland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen