browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dutch Mountain Archery Project

Posted by on 16 juni 2020

Bron: Facebookpagina Dutch Mountain Archery Project

Maak eens kennis met een andere sport. Een stoere sport. Een sport waar je jezelf kunt ontdekken en je fantasie kunt uitleven. Een sport waar je je eigen held kunt zijn. Ontdek het 3D handboogschieten!

Het Dutch Mountain Archery Project, is in essentie een project welke zich als doel heeft gesteld om tot de creatie van een 3D handboogsport faciliteit te komen in de Euregio Zuid – Limburg. Dutch Mountain Archery is simpelweg de verzamelnaam voor eenieder die handboogsport en al haar facetten ervan, maar met name de 3D tak van de handboogsport en het ‘outdoor leven’ een warm hart toe draagt. Eenieder met welkome ideeën en suggesties omtrent deze vorm van de handboogsport kan zich aansluiten bij het Dutch Mountain Archery project.

Vanuit een grote groep enthousiaste handboogschutters uit de Euregio is dit project ontstaan. Samen met betrokken partijen en verschillende sectoren, zal bekeken worden, wat de opties zijn om dit project tot een succes te maken.

———————————————————————————————————

Meer informatie en ook een Podcast van Paul van Goor is te beluisteren op de Facebookpagina van Dutch Mountain Archery Project https://www.facebook.com/DMAp2020/

Dutch Mountain Archery Project

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen