browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Afscheid Frank en Franka Camping L’Eau Rouge

Posted by on 11 december 2018

Beste schiet vrienden,

Op 12 december hebben we de sleutels van Camping Eau Rouge overgedragen aan: Danny Venema en Thomas Bartels.

Twee jonge mensen die met nieuw elan en een frisse kijk Camping eau rouge een dynamische boost zullen geven. Veel zal het zelfde blijven. Totaal onbekend met de boogsport is het hun intentie om onze mooie sport te gaan ontdekken. En dat kunnen ze niet zonder jullie beste boog vrienden. Daarom doen we deze oproep via Boogwereld, help hun daarbij. Zij staan open voor jullie ideeën, dolgraag willen ze met de boogsport verder en waar mogelijk uitbouwen. Wij Franka en Frank zijn in 1998 ook zo begonnen we deden maar wat. Zonder jullie hulp, inzet en ideeën waren we niet ver gekomen. Met weemoed denken we terug aan het groepje wat zich “vrienden van Eau Rouge” noemde. Dit vrienden groepje stond aan de basis van de 3D ronde die jaar op jaar met de paasdagen werd georganiseerd. We willen niemand vergeten, velen hebben zich hiervoor ingezet, maar twee ervan zetten de toon, zij waren de smaak makers. Beiden kende ze het terrein als hun broekzak, geen uitdaging was teveel. Tonny Wesselink en Jan Bosma, ontzettend bedankt voor de 16 jaren dat jullie dit gedaan hebben. Voor Danny en Thomas is de voorbereiding te kort om tot een paastoernooi te komen in 2019. Daarom is deze wedstrijd van de kalender gehaald.

En dan mogen we natuurlijk ons lesgevers niet vergeten. In het hoogseizoen waren ze er altijd weer, om onze gasten deel te laten nemen in het plezier wat ze uitstraalde. Tientallen zo niet honderden gasten zijn via deze vrijwilligers in aanraking gekomen in de voorbije 20 jaar met de boogsport. Wat tot uiting kwam in de leden aanwas op diverse clubs. Hoe trots waren we toen we een foto ontvingen van een Nederlands kampioenschap 3D. Op die groepsfoto telden we maar liefst elf 1e prijswinnaars die alle ooit begonnen waren op Camping Eau rouge.

Om hier namen te noemen zouden we andere te kort doen. Het waren er velen. Heel erg bedankt lieve mensen.

Jan Wout de Geus die ons altijd steunde en een plekje openhield op zijn mooie site Boogwereld. Dank je wel.

Dankbaar als we zijn kijken we terug op een mooie episode in ons leven. De ontmoetingen met gasten middels de boogsport waren erg warm soms ontroerend, verbazend over de geleverde prestaties. Een periode waarin het leven zich aan ons liet zien zoals altijd is geweest en zal blijven. Lief en leed mochten we met jullie delen. Mooie en ontroerende verhalen kwamen tot ons. We mochten er een deel van zijn. Maar ook voor ons kent het leven zijn ritme zoals de seizoenen aan ons voorbij gingen, zo kwamen ook wij aan het einde van dit hoofdstuk.

Natuurlijk blijven jullie van harte welkom op camping Eau rouge. Er zijn vele manieren om een dank woord te schrijven, hoe doe je zo iets? Twintig jaar te verpakken in een aantal mooie woorden.

Hoe geef je dat weer? Wij wensen jullie fijne feestdagen, en alle goeds toe in 2019. Mede dankzij jullie kijken we terug op 21 fijne seizoenen. Nogmaals erg bedankt.

Franka van Erp en Frank van der Heijden.

 

One Response to Afscheid Frank en Franka Camping L’Eau Rouge

  1. Mark Kusters

    Zo! Dat is een verrassing. Maar ik ben wel blij voor jullie, Fank & Franka. Jullie hebben keihard gewerkt en mogen nu van je verdiende rust gaan genieten. Vooral Frank’s lichaam begon steeds meer te protesteren bij het vele zware werk dat gedaan moest worden dus deze verkoop komt hopelijk net op tijd.
    Ik zal jullie missen. Jullie vriendelijkheid en hulpvaardigheid waren een extra reden waarom ik zo graag naar de camping kwam. En natuurlijk dank voor jullie hulp door mij de mogelijkheid te geven mijn jerky te promoten tijdens de Paasshoot en de Grand Prix. Heel tof!
    Het gaat jullie goed en hopelijk nog tot ziens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Beheerders: Jan Wout de Geus en Martijn van der Veen